ואצאפ

קולינריה

מטבח ארץ ישראלי מקומי. אוכל המפעיל את כל החושים ומספר סיפור- מסע: מהאדמה, דרך בחירת חומרי הגלם/ לקולינריה שבצלחת. לכל אירוע יש ייחודיות משלו בעיצוב, במוזיקיה, באופי הקהל ובלוחות הזמנים. מן הראוי לבנות את הקונספט הקולינרי בהתאם.

 

האוכל במרכז העניינים, בדגש על יחסי אישי ודיוק בפרטים. מנות שף צבעוניות המוגשות בכלים מעוצבים. טעמים שיוצרים חוויה עשירה ומוקפדת. האורחים יזכו לטעום מכל המנות והצבעים וייהנו מאווירה שמחה, עשירה ומשפחתית. ישנם אירועים בהם רחבת הריקודים נותנת את הטון... לאחר קבלת הפנים המזנונים פתוחים לפרק זמן ממושך, כך שהמוזמנים יכולים לבחור מתי לאכול ומתי לרקוד. המנות העיקריות ובר הסלטים מוגשים לצד לחמי שאור והמטבלים.

it's a date

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם
אנא מלאו את טופס - it's a date